Keutenberg

Bed and Breakfast en Ecotuin


Omgeving


Bossen, weiland en akkers wisselen elkaar harmonisch af in een boeiend heuvellandschap. 
Daartussen vindt u dorpen en gehuchten die nog veelal hun karakter hebben kunnen behouden. Door vele kleine bospaden, veldwegen en verharde verbindingen tussen dorpjes is dit landschap ideaal voor wandelen en fietsen.
De Keutenberg ligt aan of vlakbij lange afstandsroutes zoals het Pelgrimspad en Krijtlandpad, Gedichtenroute langs de Geul en andere zeer mooie wandelroutes. Er zijn vele bewegwijzerde fietsroute zorgen.
 


Schin op Geul, op ruim een kilometer, heeft café 's, restaurants, een bakker en galeries. Klik op
Schin op Geul voor een video impressie.
Valkenburg, dat op een kleine 5 kilometer ligt, heeft veel mogelijkheden voor vertier. Klik op Valkenburg voor een video impressie.
Gulpen, dat ook op 5 kilometer ligt, is interessant als u van meer rust houdt. Klik op Gulpen voor een video impressie.Maastricht, de cultuur en historisch waardevolle stad, ligt op 15 kilometer en met de trein goed bereikbaar. Klik op Maastricht voor een video impressie.


Parkstad (Heerlen en omgeving), met een aantal zeer interessante attracties, ligt op 15 kilometer en met de trein bereikbaar. Klik op
Parkstad voor een video impressie.

    
Op korte afstand, ook met openbaar vervoer goed bereikbaar, liggen Aken/Aachen (20 km) en Luik/Liège (35 km). Klik op Aken en op Luik voor een video impressie over deze steden.


Steden als Keulen (80 km) en Bonn (100 km), maar ook Brussel (100 km) en Antwerpen (100 km) zijn goed bereikbaar.
De Ardennen en de Eiffel zijn vanaf de Keutenberg nog juist zichtbaar en zijn met eigen vervoer binnen een uurtje bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de button "links".

B&B en Ecotuin Keutenberg rustig gelegen en toch alles kortbij.